Een frisse bips met een douche wc

  • Geplaatst op
  • Door Tamara Settels
Een frisse bips met een douche wc

Een douche wc is een echte trend! In de toekomst is toilet papier niet meer nodig. Door de nieuwe technologieën in de sanitair branche zijn daar de douchewc's met een voorverwarmde bril, warm water toevoer, hygiënische föhn functies, LED verlichting, een mooi bijpassende afstandsbediening en nog veel meer!

Een douchewc is praktisch en hygiënisch

Een douchewc of spatoilet is niet zomaar een toilet met allemaal functies. De luxe douchewc is in het leven geroepen voor een extra stukje hygiëne. U hoeft uw handen niet meer te gebruiken en met al het extra's brengt u iets moois in huis.

Een douchewc is eigenlijk niet meer dan een toilet bril met een motor. Alle extra's zijn op een luxe manier weggewerkt. Dat verklaard ook het model van de bril. Er zijn op dit moment verschillende types uitgebracht met allemaal hun eigen specialiteiten.

Bizar eigenlijk dat de technologie zo ver gaat dat zelfs toiletbrillen leven met allemaal functies. Van ingebouwde LED verlichting om 's nachts het toilet te vinden tot het niet meer hoeven gebruiken van toiletpapier. En waarom? Omdat de bril voor u het zaakje schoon maakt met water (naar gewenste temperatuur) en nog eventueel voor u kan nadrogen. Hoe praktische en hygiënisch wilt u het hebben!

Douchewc Maro D’Italia DI600

De Maro D'Italia D1600 is één van de meest verkochte spatoiletten. Frissebips heeft de Maro geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Het is een volledig opnieuw ontworpen model dat zonder twijfel een van de best betaalbare douchewc's.

De Maro D'Italia D1600 is een vrij compact model. Door het design past hij op veel Nederlandse toiletpotten. Dus besluit u om de Maro aan te schaffen hoeft u niet uw huidige toilet te vervangen. Niet geheel onbelangrijk!

Stroomloze douchewc van Maro D'Italia

Van de Maro D'Italia serie zijn er 3 verschillende stroomloze douchewc's verkrijgbaar. De zittingen hebben allemaal een andere vorm zodat er altijd 1 past op uw toiletpot. Het voordeel van de stroomloze bidet is dat u ze heel eenvoudig zelf installeert. Dat gaat met een elektrische spatoilet wat lastiger. 

Daarbij zijn de douchewc's ook een betaalbare overweging als u een bidet toilet te duur vindt. Ondanks dat de FB-bidet series geen stroom nodig hebben, behouden ze wel een hoog reinigingsniveau vanwege het gebruik van de kwaliteitsmaterialen zoals antibacterieel Polypropyleen en een koperen aansluiting voor het water toevoer.

Installeren van een douchewc

Het installeren van een douchewc hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als u een beetje handig bent, heeft u het zo geïnstalleerd. Zorg ervoor dat er stroom en water aanwezig is in de badkamer of in het toilet. Tenzij u natuurlijk heeft gekozen voor een stroomloze douchewc, dan is stroom niet noodzakelijk.

Bij de douchewc zit altijd een uitgebreide handleiding die u van stap tot stap uitlegt hoe u het product installeert en bedient. Er zijn ook instructiefilmpjes verkrijgbaar die u op weg helpen bij het installeren.

Mocht u vragen hebben over de luxe douchewc's? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Tags

Megadump Tiel

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 910 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Wat doen cookies? »