• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Laminaat Extra Breed

Zoekt u extra breed laminaat dan bent u op het goede adres. Extra breed laminaat is erg makkelijk te plaatsen en het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen.
Geen producten gevonden...

Laminaat Extra Breed

Wanneer u hebt gekozen voor  extra breed laminaat als vloer in plaats van tegels dan kiest u voor een vloer die uitstraling heeft in combinatie met het makkelijk onderhouden daarvan. Het leggen van laminaat is eenvoudig te leggen door het kliksysteem.
 

Laminaat in verschillende soorten en maten

Zoals al vermeld hebben wij van de Megadump een goed assortiment laminaatvloeren voor u klaarliggen. Van vlak laminaat tot tweezijdig laminaat. Extra dik, extra groot, steendecoren etc. noem het maar op wij bieden het aan u aan, tegen een hele mooie prijs.

Kom snel eens kijken voor laminaat bij Megadump Tiel!

Het is aan te raden om eens langs te komen bij onze sanitairwinkel in Tiel en een goed beeld te krijgen van de verschillende soorten laminaat dat wij aanbieden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten en wat wij allemaal aanbieden binnen ons assortiment. Kijk ook eens op onze webshop voor meer informatie over de verschillende producten!

Lees meer