Outlet

×

Materiaal

Lengte

Breedte

Hoogte

Dikte

Incl. btw

Outlet badkamer

Als u gaat verbouwen begint het natuurlijk met het uitzoeken van wat u uiteindelijk wil hebben, Hier in onze outlet hebben wij top merken tegen een top prijs. Megadump Tiel koopt grootte aantallen producten in bij gerenommeerde leveranciers, zo kunnen wij de beste producten voor de beste prijs verkopen en kan u snel en goedkoop van uw nieuwe badkamer genieten

Van baden tot inloopdouche

In ons grote assortiment outlet hebben wij verschillende soorten producten zitten, al bent u opzoek naar een nieuwe wastafel of een prachtige inloopdouche, hier bij Megadump Tiel hebben wij het in onze outlet.

Mooie outlet producten, door heel Nederland geleverd!

Wanneer u tegen een lage prijs toch uw droom badkamer wilt inrichten is de outlet de eerste stap. Hier vind u verschillende topmerken tegen een scherpe prijs, kom snel eens een kijkje nemen in onze showroom of kijk op onze webshop. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en u wenst het gelevert te hebben dan kan dat gewoon. Wij leveren door heel Nederland tegen een vaste prijs en is de bestelling groter dan €150,- dan zijn de verzendkosten volledig gratis.

Lees meer

Megadump Tiel

Wij worden door klanten beoordeeld met een 8.6 van 10 gebaseerd op 910 reviews.
Als je onze site gebruikt, krijg je van ons cookies. X Wat doen cookies? »